Sostenidors 

Ara es mostren% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Els sostenidors són el complement més important de llenceria que existeix actualment. Aixequen el bust i li donin forma més sexy i bonica. A la botiga eròtica els pots trobar a la secció dels conjunts de llenceria eròtica o en seccions com aquesta especialitzades en sostenidors. Combina la sustentació que t'agrada de diverses formes, amb puntes diferents, diversos colors i brodats per una roba diferent i més atractiva.

Explora teu costat sensual amb els nostres sostenidors més sexy. És el complement exacte que necessita el teu vestuari per lluir més. En triar un suport adequat sigui el tipus farciment o de tall, el seu teixit pot fer que el vestit que tens posat es vegi d'una manera diferent i no parlem pel canvi de l'aspecte en els moments íntims.

Llueix els teus encants de la manera més natural i atractiva traient-li el màxim partit al teu pit amb aquests sostenidors sexis.

Tipus de sostenidors sexis

Quin és el tipus de sosteniment que més et convé? És la pregunta que ens estem fent abans de decidir-nos i moltes noies no aprofiten el potencial d'uns pits per no escollir el sostenidor sexy que més s'adapta a elles.

La nostra guilla et ajudés a identificar els diferents sostenidors sexis i triar el model adequat.

  • Balconnet: és alt en la seva versió amb copa per chics amb molt pit. El balconnet és el més popular entre els sostenidors sexy perquè arrodoneix el pit proporcionant un escot d'escàndol i tens prou de lluir.
  • Half Cup: És la sustentació perfecte per a la mitja copa. Eleva el pit de manera sorprenent amb la seva copa mitjana-baixa dibuixant un escot de U.
  • Bandeau: És el sostenidor sense tirants que s'utilitza per a vestits. El poden portar totes les noies.
  • Corazon: és un sostenidor sexy i bonic per a noies amb poc volum de pit. En quines situacions puc usar-lo? Pots utilitzar-lo amb els models que vols ja que dibuixa un escot en forma de cor.
  • Full Cup: abasta tot el pit amb la seva copa completa. És la manera més efectiva i elegant de col·locar tot al seu lloc. La copa subjecta el pit perquè no surti mentre que despulla et dóna imatge del bust molt sensual.
voluta