Ara es mostren% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

El nostre catàleg de llenceria eròtica és el més complet que trobaràs a l'actualitat. Una peça sexy et farà sentir molt més desitjada i sexy. Hem triat la millor selecció de les millors marques perquè trobis la teva peça perfecta.

La llenceria sexy per a dones és una proposta molt atractiva per als homes. Atreveix-te amb aquestes picardies sensuals en els teus moments especials.

La llenceria eròtica

Molt poc poden resistir al nivell d'excitació de la nostra roba interior ja que l'erotisme no és només despullar-se. Amb una mica d'imaginació les postres aquesta servit amb està llenceria eròtica.

Roba eròtica per sentir-te més atractiva

L'objectiu principal de la roba eròtica és sentir-te atractiva en els teus moments especials. És l'arma més potent per sorprendre a la teva parella i sentir-te desitjada en qualsevol moment.

Trieu el teu llenceria sexual que s'adapta a les teves necessitats.

  • Si tens pit gran és millor recórrer als models de disseny triangular amb transparències i cèrcols.
  • Si tens poc pit utilitza sostenidors tipus push up per omplir el teu pit per un efecte de volum.

Els cotilles i els cossets estilitzar la figura de la millor manera i poden ser combinats amb tangues, conjunts amb la lliga o calcetes tipus faldilla.

Si el teu objectiu és destacar amb tota la teva passió aposta per la roba interior comestible, les peces de cuir, les mugroneres o els materials sintètics com el làtex.

El millor aliat en els moments casuals són les calcetes sexys, els tangues i els culottes.

La roba interior a la història

La roba interior eròtica s'usa des de fa segles. S'afirma que el seu ús principal ve d'Egipte i que eren utilitzats pels homes. A el regne Romà i antiga Grècia les dones feien servir corretges per elevar els seus pits i sentir-se més sexy i còmodes.

Els complements eròtics que coneixem en l'actualitat van arribar quan les dones van començar a sentir la necessitat de sentir-se més atractives.

L'ús de la llenceria eròtica es va fer habitual en segle XX tenint molt èxit al cinema. En els 90 els sostenidors de aconseguir la seva màxima expressió i això era el començament de les peces atrevides en el dia d'avui.

El territori de la llenceria sexy

L'evolució de la llenceria sexy va provocar una gran varietat de possibilitats. Les disfresses eròtics formen part aquestes possibilitats per salvar la monotonia en les relacions.

voluta