Liguero y Tanga Merossa

Obsessive

#

nou

Són els últims en estoc!

Ets juganera? Amb aquesta llenceria sexy Obsessive et facilita les eines de la diversió eròtica.

Més detalls

15,39 €

Size Chart

- +

Lliga i Tanga Merossa

Las mujeres que valoran la lencería pueden confiar en el potencial erótico de la marca Obsessive. Un fabricante en el que la feminidad es obligatoria.

Cada prenda está fabricada con la máxima atención a los detalles como es el caso del conjunto de liguero y tanga Merossa.

El liguero tiene un corte mucho más ancho de lo que estas acostumbrada a ver. La tela está compuesta de excitantes transparencias que permiten ver el tanga erótico de color negro oculto por debajo.

La parte delantera del liguero esta presentada por un broche y unos elegantes bordados negros y por atrás esta pieza de lencería esta rematada con lacito negro.

Les dones que valoren la llenceria poden confiar en el potencial eròtic de la marca Obsessive. Un fabricant en el qual la feminitat és obligatòria.

Cada peça està fabricada amb la màxima atenció als detalls com és el cas del conjunt de Lliga i tanga Merossa.

El Lliga té un tall molt més ample del que aquestes acostumada a veure. La tela està composta de excitants transparències que permeten veure el tanga eròtic de color negre ocult per sota.

La part davantera del Lliga aquesta presentada per un fermall i uns elegants brodats negres i per enrere aquesta peça de llenceria aquesta rematada amb llacet negre.

Productes de la mateixa categoria

  • 19,80 € 19,80 €

    Lliga amb Brodats Negre 837 -Gar-1

    Lliga amb Brodats Negre 837 -Gar-1 Sorprèn la teva parella amb aquest lliga Brodat. Obsessive afegeix un punt atractiu en tots els seus models.

    19,80 €
    Codi de l'ítem: D-215377 disponibilitat: en Stock

accessoris

voluta