Cubrepezones 

Els cubrepezones són un complement eròtic de llenceria ideal per donar un toc de sofisticació als teus vetllades eròtiques. Existeixen de molts colors i formes de mugroneres perquè sigui senzill combinar-los amb el modelet que portes posat.

Com es col·loquen els cubrepezones?

Com bé indica el seu nom, els cubrepezones o mugroneres estan destinats a cobrir el mugró i en algunes ocasions la totalitat de l'arèola o una part d'aquesta. Hi ha cubrepezones de diferents dimensions i amb diversos sistemes de subjecció al pit, encara que el més estès, higiènic i segur és el de les cintes autoadhesives.

En general, aquest tipus de cola dermatològicament testat és el mateix que s'utilitza en els hospitals amb finalitats mèdiques. El gran avantatge d'aquest sistema és que, a banda que no resulta en absolut perjudicial per a la pell i el pots enganxar i desenganxar còmodament del pit, et permet reutilitzar les teves mugroneres en més d'una ocasió, es tracta d'un adhesiu molt resistent.

Hi ha mugroneres d'un sol ús, però el més habitual és que puguis rentar-les i reutilizaras un nombre limitat de vegades considerablement ampli, en funció sempre de la qualitat de l'adhesiu i del material de fabricació de l'accessori. En aquest sentit, el més freqüent és que es fabriquin en silicona, per ser un material molt resistent i molt fàcil de posar, i que després es decorin més o menys profusament depenent del que cadascuna estigui buscant. Serrells, brillants, lluentons ... Si alguna cosa tenen aquests cubrepezones és que admeten infinitat de combinacions i totes elles resulten extremadament sexys.

Sabies que els cubrepezones tenen ja gairebé un segle d'antiguitat?

Ho sento! No hi ha productes en aquesta categoria.
voluta