Corses i cossets 

 • 28,92 € 28,92 €
  Afegir a la cistella

  Casmir Irma Corset Lila Estilitza la

  Casmir Irma Corset Lila Estilitza la teva figura amb els corsets de Casmir i les seves atractives combinacions. Mostra elegància i originalitat amb aquest fantàstic cotilla.

  28,92 €
  Codi de l'ítem: D-209163 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
 • 28,09 € 28,09 €

  Jessie Corset Negre Encaix Els teus

  Jessie Corset Negre Encaix Els teus plans aquesta nit són quedar en el teu dormitori i per això has d'estar elegant més sensual i femenina.

  28,09 €
  Codi de l'ítem: D-209147 disponibilitat: en Stock
 • 32,07 € 32,07 €
  Afegir a la cistella

  Passion Lotus Corset Crema Per

  Passion Lotus Corset Crema Per distingir les peces de qualitat de la llenceria eròtica no només per la innovació dels seus dissenys o els materials de què estan fabricats si no per adaptar-se a tot tipus de siluetes.

  32,07 €
  Codi de l'ítem: D-209241 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
 • 29,34 € 29,34 €

  Musca Corset Granat Aquest corset

  Musca Corset Granat Aquest corset tan sexy i provocador és capaç d'adaptar-se als teus corbes femenines com una pell, però potser no et duri massa temps.

  29,34 €
  Codi de l'ítem: D-198544 disponibilitat: en Stock
 • 0,00 €
  Afegir a la cistella

  Conjunt Cotilla Morat Poques són les

  Conjunt Cotilla Morat Poques són les peces que estilitzen tant la dona com el corset. És la peça feminina més erotica. Ho has provat un cop?

  0,00 €
  disponibilitat: estoc fora
 • 0,00 €
  Afegir a la cistella

  Bustier Corse Neon Coral No pots

  Bustier Corse Neon Coral No pots anar al llit amb qualsevol peça o roba. Les dones amb classe mantenen la seva elegància fins a l'últim minut del dia.

  0,00 €
  disponibilitat: estoc fora
Ara es mostren% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Els cotilles i cossets són els articles que tot i les últimes tendències mai passen de moda. A la nostra secció et presentem els articles que especialment hem escollit per a tu. Una gran selecció de cotilles i cossets exòtics. Aquestes peces embelleixen la figura de la dona perquè sigui més atractiva per a la seva acompanyant.

Per què cotilles i cossets?

Els cotilles i cossets s'utilitzen des de fa segles i són clàssics que mai passen de moda. Són peces elegants que s'adapten a la figura de la dona.

Història de la cotilla

L'origen de la cotilla és de les antigues civilitzacions de Roma, Egipte i Grècia. Les dones usaven peces per elevar el seu bust.

Durant els anys la cotilla s'ha convertit en la peça femenina més usada. El seu nom ve de la paraula francès cors. S'utilitza per reduir la cintura d'una dona.

Amb els anys aquesta peça ha evolucionat per convertir-se en la peça de llenceria femenina més còmoda i provocativa.

La tipologia de la cotilla

El terme abasta una gran varietat de formes i textures amb el mateix disseny, però no tots els cotilles són iguals.

Amb cèrcols i sense cèrcols: relazan el pit i la part superior de la cotilla pot ser similar d'un sostenidor tradicional. Recullen el pit amb els seus varetes verticals interiors.

Interior o exterior: alguns cotilles i cossets estan dissenyats per dur-los sota la roba. Amb les seves transparències es converteixen en un accessori eròtic. Es poden combinar amb pantalons i usar-los durant el dia.

Amb tirants: amb l'evolució d'aquesta peça han nascut altres versions similars com d'una samarreta de tirants que té un resultat molt sexy.

Cotilla o underbust: El underbust és un tipus de cotilla més petit que comença sota el pit i acaba al maluc. El underbust pot ser utilitzat com a part del vestuari eròtic o sota d'una samarreta.

voluta