En latienda erotica sabem que per als nostres clients la discreció és fonamental pel tipus de productes que distribuïm, per això fem un esforç especial aconseguint que els nostres comandes siguin tramitats d'una forma confidencial i segura, evitant que familiars, amics o coneguts puguin percebre el que es rep. Entre les botigues eròtiques som un referent a seguir en temes de discreció.

A continuació es mostren els punts que tenim en compte per assegurar aquesta política de discreció fent que els nostres clients se sentin confortables comprant a la nostra botiga:

PRIMERA. Embalatge totalment segur i sense marques distintives

Utilitzem caixes de cartró dur totalment segellades, embolicades en paper d'embalar i sense cap informació del que transporta. Qualsevol persona que pugui veure el paquet no podrà identificar el contingut que hi ha al seu interior. Ni logotips, ni noms, ni imatges que puguin donar cap idea.

Sempre tractem amb paquets estàndard de forma quadrada perquè ni la mida ni la forma puguin donar cap informació addicional.

SEGONA. Remitent totalment confidencial

El nom del remitent que apareix en l'enviament no coincideix amb el nom comercial de la web, sinó amb el nom fiscal que no fa referència a cap contingut sexual. Serà impossible saber a partir del nom del remitent què hi ha a l'interior del paquet. Com remitent posem "Operador logístic".

TERCERA. Les teves dades personals tractades de forma segura

Totes les dades que vostè ens ha facilitat a través dels formularis de la botiga online no seran transferits ni venuts a tercers i assegurem la total confidencialitat dels mateixos.

El client té l'opció de donar-se de baixa de la nostra base de dades indicant-nos el seu número de client i la seva petició de baixa. Les seves dades personals seran esborrats immediatament del nostre sistema. Tots els usuaris poden fer ús del seu dret de modificació o esborrat dels mateixos transmetent a través d'una comunicació de latienda-erotica.es quedant sempre constància de la mateixa. Per a això poden dirigir-se al mail info@latienda-erotica.es, o a l'adreça postal Av. Comunitat Roquetas, 28 Blo.1, Esc.1, 4ºB, 004.740 Roquetas Almeria.

Aquest web utilitza una tecnologia anomenada "cookies", i la utilitzem per recopilar informació de les visites i poder utilitzar-la per millorar el nostre servei, així com per oferir diferents serveis en xarxes socials. Per conèixer millor els detalls de com fem servir aquesta tecnologia pot consultar la nostra política d'ús de cookies.

QUARTA. Els enviaments tramitats de manera professional

El servei de missatgeria desconeix el que transporta, ja que no porta cap identificació del que conté i simplement és un paquet més dels que lliuren diàriament. Les cases de repartiment amb què treballem són Seur, Nacex, MRW, Correus i GLS, que tracten la mercaderia d'una manera professional i privada, sense intenció de saber o, voler saber, què és el que estan transportant.

CINQUENA. Informació en el seu compte bancari

En l'extracte del seu compte bancari, si ho ha fet per targeta, no aporten cap informació de la compra a la qual fa referència. En els moviments del seu banc només posarà "COMPRA WEB".

S'ha de tenir en compte que en el cas que la comanda es faci a través de Paypal, aquest mitjà de pagament si ens exigeix ​​que aparegui la descripció dels productes adquirits, en els moviments de l'aplicació de Paypal (ull, només en l'aplicació , però no en el compte bancari). És un tema legislatiu que no podem evitar.


voluta