DEVOLUCIONS senzilles i GARANTIA DE 2 ANYS

En latienda erotica volem facilitar-te les devolucions perquè les facis de la manera més senzilla possible.

1) No t'agrada? Has canviat d'idea?

No et preocupis. Tens fins a 14 dies naturals des que reps la comanda per decidir si t'ho quedes o no. Si decideixes tornar-se't retornaran els costos complets dels productes adquirits.

2) Té algun defecte? Usa la garantia

Oferim una garantia de 2 ANYS per assegurar-nos que durant aquest temps el teu article segueixi funcionant. No és l'habitual, però si el teu producte té algun problema al rebre-ho, nosaltres ens fem càrrec de tots els costos perquè tinguis el més aviat possible un producte funcionant perfectament.

COM FER UNA DEVOLUCIÓ A LATIENDA EROTICA

1) Avisa'ns

Envia'ns una notificació a la nostra secció de contacte indicant la referència de l'article i el motiu de la devolució, explicant què és el que no funciona, què està defectuós, o quina és la raó de voler-tornar (opcional). En els casos de productes defectuosos et recomanem fer unes fotos o fins i tot un vídeo on s'aprecien els inconvenients, d'aquesta manera s'agilitzen molt els tràmits amb el departament de devolucions.

2) Prepara el paquet

Introdueix el article en la seva caixa original (si la tens) i aquest al seu torn en una caixa de cartró per a enviament. Et pot servir la que t'hem enviat originalment o una altra de dimensions similars.

3) Envia amb l'etiqueta

En el cas de producte defectuós, et remetrem un codi RMA al teu e-mail, que hauràs d'enganxar a la caixa per realitzar el seu enviament. Amb aquest codi no cal posar direcció d'enviament perquè ja està en l'etiqueta que et vam enviar. Això servirà per identificar l'article i poder administrar els costos de transport.

En els casos de devolució per desistiment durant els primers 14 dies naturals, aquests costos de transport anirien a càrrec del client. Porta el paquet a correus i llest. En el cas que tinguis l'etiqueta no t'has de preocupar per res perquè totes les despeses estan coberts.

Un cop ens arribi el paquet et farem arribar un altre article similar a la mateixa adreça que rebràs al cap de pocs dies o et ingressarem l'import en el compte que ens diguis, cancelaríamos el càrrec de la targeta o et remitiríamos un val descompte per l'import del producte , el que tu prefereixis.

Devolució per desistiment

A causa de la tipologia de productes amb els quals tractem a la nostra botiga i tractar-se de productes catalogats com íntims no transferibles a altres persones, la legislació vigent ens impedeix realitzar devolucions dels nostres articles en el cas que aquests no estiguin perfectament precintats. Això inclou canvis per articles similars però de diferents talles o colors. Això afecta especialment els productes de llenceria, ja que són d'ús íntim i la llei no permet tornar-los.

Tingueu en compte que la majoria dels nostres productes són d'ús íntim i personal, per tant el client serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament de els béns.

Devolució per estar defectuós

La garantia de tots els productes és de 2 anys. Se substitueix el producte per un del mateix model, talla i color. La botiga assumeix tots els costos de retorn i enviament durant els primers catorze dies naturals. En cas de no estar aquesta referència en estoc es buscaria un de similar acordat amb el client o es tornaria l'import del seu valor.

S'ha de tenir en compte que per a aquest tipus de devolucions és imprescindible disposar de la caixa original del producte. Per a més informació sobre aquest tipus de devolucions pot mirar aquí.

Nota: Podeu revisar les nostres condicions d'ús on s'exposen les condicions de devolució des d'un punt de vista legal tenint en compte la legislació vigent.


voluta