Calcetes Tangues 

 • 7,85 € 7,85 €

  Tanga Rosa amb Decorat La signatura

  Tanga Rosa amb Decorat La signatura de llenceria femenina Obsessive ens presenta el seu nou model de tanga per a la dona de la col·lecció Beautifull Thong.

  7,85 €
  Codi de l'ítem: D-216280 disponibilitat: en Stock
 • 10,17 € 10,17 €
  Afegir a la cistella

  Tanga 820 Negre Transparent Un

  Tanga 820 Negre Transparent Un disseny original amb tan poca roba. La marca Obsessive ha extret tot el potencial d'aquesta peça tan femenina.

  10,17 €
  Codi de l'ítem: D-214565 disponibilitat: estoc fora
 • 10,17 € 10,17 €
  Afegir a la cistella

  Tanga Rosa Lillove Posa un toc de

  Tanga Rosa Lillove Posa un toc de sensibilitat a la teva roba interior amb les peces de Obsessive. Comença amb aquest tanga rosa de la col·lecció Lillove.

  10,17 €
  Codi de l'ítem: D-212675 disponibilitat: estoc fora
 • 9,91 € 9,91 €
  Afegir a la cistella

  Etheria Tanga Blanc nupcial En la

  Etheria Tanga Blanc nupcial En la teva nit més especial et mereixes lluir amb una llenceria que et fa sentir especial. Obsessive ho té tot perquè no oblidis in moment com aquest.

  9,91 €
  Codi de l'ítem: D-210004 disponibilitat: estoc fora
 • 6,94 € 6,94 €
  Afegir a la cistella

  Tanga Amarone Negre i Morat La marca

  Tanga Amarone Negre i Morat La marca Obsessive i els seus tangues amb volants han marcat la tendència amb el seu nou concepte de la peça femenina amb una decoració detallada que està guanyant el seu protagonisme a grans passos.

  6,94 €
  Codi de l'ítem: D-198447 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
 • 16,03 € 16,03 €
  Afegir a la cistella

  Shorties Lacea Vermell i Negre Et va

  Shorties Lacea Vermell i Negre Et va encantar aquests shorties de la marca de llenceria Obsessive que els ven en parella.

  16,03 €
  Codi de l'ítem: D-212545 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
Ara es mostren% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

¿Aquestes gaudint de la sexualitat? Et presentem la nostra gamma de Calcetes, Tangues i Culottes perquè la passió sigui més excitant dia a dia. Et mostrem la nostra selecció de calcetes, culottes sexis i tangues de disseny extravagant per al teu armari de roba interior sexy.

Per què calcetes, tangues i culottes?

En escollir la llenceria eròtica adequada aquesta es converteix en un poderós afrodisíac. És el tipus de peça que farà lluir el teu cos. És la manera perfecta de despertar el desig sexual de la teva acompanyant i que et sents còmoda i segura.

El teu costat més femení

En el sexe els detalls són molt important ja que aquests són els que marquen la diferència entre les trobades sexuals.

L'arma més poderosa de la dona és la llenceria eròtica. Aquests tangues amb dissenys màgicament atractius tornen bojos qualsevol dels teus acompanyants. Per què no aprofitar el seu potencial? És una manera de sentir-te segura i confiar en el teu cos ja que ells no van a resistir als teus encants.

Què és el que es porta a calcetes i tangues?

La moda no es limita a una simple vista. La llenceria té les seves tendències com qualsevol roba tradicional. Els nois estan mirant molt el conjunt de roba interior que portes ja que no li interessa només el sexe.

1. Roba interior de cotó: Aquest tipus de roba és còmode per fer esport. Aquestes calcetes de Snoopy són molt còmodes.

Si això no és prou i vols afegir un toc més et recomanem triar un tanga o culotte amb encaixos. Incorporar detalls petits i discrets faràs que es desplomi la seva libido.

2. Bé conjuntada: Estar ben conjuntada és un sinònim d'erotisme i elegància. L'equilibri entre transparències i puntes faran pujar la temperatura de l'erotisme. Si t'agrada vestint la teva culotte atreveix-te amb encaixos. Si t'agrada la comoditat de les calcetes atreveix-te amb les que inclouen transparències.

voluta