Bodys Sexys 

 • 28,26 € 28,26 €
  Afegir a la cistella

  Irma Body Lila Con este body La

  Irma Body Lila Con este body La signatura Obsessive s'ha esforçat rescatar les línies clàssiques i donar-li un nou gir a aquesta peça de llenceria molt femenina.

  28,26 €
  Codi de l'ítem: D-209209 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
 • 14,83 € 14,83 €
  Afegir a la cistella

  Body Teddy B218 Vermell Aquesta és

  Body Teddy B218 Vermell Aquesta és la manera més sensual i eròtica de fer que el teu acompanyant caigui a les teves xarxes proposta de la famosa marca de llenceria femenina Obsessive

  14,83 €
  Codi de l'ítem: D-207232 disponibilitat: Producte disponible amb diferents opcions
 • 27,87 € 27,87 €

  Passion Lotus Body Crema Inspirats

  Passion Lotus Body Crema Inspirats en la moda íntima Obsessive disseny la línia Cream la versió de peces de llenceria més actualitzada al dia d'avui.

  27,87 €
  Codi de l'ítem: D-209259 disponibilitat: en Stock
 • 23,01 € 23,01 €

  T'agradaria tenir un body en una

  T'agradaria tenir un body en una única peça de llenceria? Obsessive t'ofereix aquest Body Teddy Merossa com una opció molt còmoda.

  23,01 €
  Codi de l'ítem: D-211464 disponibilitat: en Stock
 • 23,96 € 23,96 €

  Body de Encaix Fucsia amb Obertura

  Body de Encaix Fucsia amb Obertura en V T'has imaginat ser una autèntica estrella del porno? Segur que la teva parella a fantasiejat amb això i aquest tipus de llenceria complirà amb tot això.

  23,96 €
  disponibilitat: en Stock
 • SO REAL DONG 15 CM

  SO REAL DONG 15 CM

  18,90 €
  Codi de l'ítem: D-196878 disponibilitat: en Stock
Ara es mostren% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Els bodis sexis formen una part molt especial en els moments íntims d'una parella. És la forma de sentir-te especial i atreure a la teva parella cap al pecat més ardent. En aquesta categoria trobaràs complements sexys per sorprendre a la teva parella amb el màxim erotisme. Des Bodis amb obertures, malles, materials, colors fins als que estilitzen la figura. Treu el teu costat més sensual.

Què són els bodis sexis?

Un body és una peça de llenceria femenina que té molt potencial. No hi ha res més eròtic que dejártelo posat portant l'excitació a altres nivells.

Llenceria que s'adapta a la teva silueta

Totes les nostres peces a l'hora de triar el teu body sexy s'adapten al teu silueta i potencien els teus punts forts. La llenceria eròtica ressalta la feminitat fent que tot estigui al seu lloc.

Si el que estàs buscant és equilibri estètica i comoditat, els bodis són la peça perfecta per a això. Combinats amb altres complements com lliga, batins, mitges, quimonos trobaràs la manera perfecta per sentir-te bé.

Els teixits elàstics són més preferits de les noies grassonetes sense puntes i amb textures llises. Les noies més primes poden portar bodis sexis amb poca roba en els teixits com el vinil o el cos, escots amb dissenys extravagants per a les més atrevides que amb prou feines cobreixen el pit.

El millor consell per lluir amb el teu body

La majoria de les noies se sentin insegures quan arriba el moment de posar-se seductores. Els bodis sexys no són la llenceria que pots utilitzar com els teus sostenidors dia a dia el que fa normal que et sorprenguis al veure't tan sorprenentment atractiva.

És qüestió de temps assumir la teva nova faceta de femme fatale.

Aquests són alguns dels aspectes:

Part superior del body: L'escot amb cèrcols i tipus push up li donen corpulència al pit.
Colors llisos i foscos per ser més prima i augmentar el volum de la teva figura.
Els bodis amb calcetes dissimulen la panxeta el que manté l'erotisme del conjunt. Les tangues sentis extremadament bé i els culots relazan els del darrere redonditos i durs.

voluta