Sex shop Nº 1 a Espanya

La manera de concebre sexe canvia amb el temps. A la nostra botiga-erotica estem fent això de tal perspectiva lliure de perjudicis, perquè la sexualitat plana és completament necessària per tenir una vida sana. Per això som la teva sex shop de confiança. Perquè sabem que cuidant tu vida sexual dels dies seran més feliços per a tu.

Les Joguines eròtics

A la nostra web latienda-erotica.es oferim la qualitat mes alta de totes les joguines eròtiques i sexuals i al mateix temps treballem amb les marques més establertes conegudes del mercat eròtic garantint el plaer més intens amb seguretat.

Tots els nostres productes eròtics al nostre sexshop online superen els controls de qualitat per superar les perspectativas del consumidor. Fabricats de materials respectuosos amb el ph per no preocupar a l'hora d'obtenir plaer.

El major catàleg eròtic online

A la nostra botiga eròtica especialitzada en la venda de productes eròtics trobaràs tot tipus de joguines sexuals, des dels BDSM fins als més tradicionals. Oferim l'aparador més complet amb descripcions ajustant-se a les característiques de cada producte eròtic. Des de la gamma de consoladors, fins als últims vibradors fabricats pels fabricants mes establerts al mercat. Disposem de tot tipus de cosmètica per als teus experiències més íntimes i atrevides, des afrodisíacs o olis de massatge per a una nit romàntica amb la teva parella fins lubricants per lubricar bé el cos.

Utilitza el teu sex shop a casa com vols i compra les joguines eròtiques en el teu sex shop més proper a preus que mai t'havies imaginat de manera fàcil, còmode i ràpid.

Descobreix els nostres productes orientats per l'home els consoladors o qualsevol article per al penis fins als vibradors o masturbadores masculinos pensats especialment per al gènere masculí.

La qualitat i la confiança en un sex shop

El nostre objectiu és que la teva experiència des de l'elecció dels productes fins al seu ús sigui perfecta amb nosaltres. A la nostra botiga eròtica en línia cuidem totes les descripcions dels productes perquè tinguis idea clara del que compres i com usar-lo. Mas de 60.000 clients confien en latienda-erotica i per això et convidem que formes part de la comunitat que més ràpid creix a Espanya.

Lliuraments a 24 hores i tràmits assegurances

En el nostre sex shop online latienda-erotica, et facilitem tot perquè facis les compres en línia amb comoditat i de la manera més segura.

Enviaments en 24/48 hores laborals a tot Espanya. Fem tot el possible perquè gaudeixis com més prompte de la teva compra.

Pagaments segurs: Fes les transaccions mitjançant PayPal, contra reemborsament o mitjançant la targeta. No compartim i tampoc ens vam quedar amb aquesta informació ja que la nostra plataforma és totalment segura.

Enviament discret: El nostre embalatge és totalment discret, no conté marques amb l'única raó que ningú sàpiga quin és el contingut del paquet. A la botiga-erotica vam realitzar els lliuraments en caixes tipus estàndard sense cap marca, nom de remitent o contingut sexual.

Tractament de les dades personals: Les dades que se'ns lliuren durant el procés de compra d'acord amb la llei en l'Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal mai seran utilitzats o venuts a tercers.

Tracte al client a la nostra botiga eròtica

Som conscients que comprar en un sex shop online pot ser un malson si el tracte al client no és tan bo. Amb la nostra gran quantitat de productes a vegades pot ser molt confús per al client ja que una descripció no és suficient per prendre la decisió de compra final. Hem posat un servei a disposició als nostres clients personal shoppers per respondre a tots els teus dubtes de la manera més completa i agradable sobre les característiques del dit producte i el seu funcionament.

Pots contactar amb nosaltres a latienda-erotica a través del nostre xat, correu electrònic, pàgina de contacte o telèfon.

voluta